BALSU (BP/BK)

on monipuolinen liikuntatunti, joka kehittää liikkuvuutta, voimaa ja kehon hallintaa. Olennainen elementti on hyvä ryhti. Harjoittelut tehdään tuettuna tangossa, keskilattialla ja lattialla käyttäen erilaisia välineitä mm.jumppakuminauhaa sekä jumppamattoa. Tunnilla tehdään myös hieman venyttelyä.
Balsutunteja voi tehdä pelkillä sukilla tai kaksilla eri jalkineilla, pehmeillä tossuilla (P) ja kovilla tossuilla (K).KUNTOBALSU

Hittilajiksi muodostunut tehokas kuntoilumuoto, jossa useilla toistoilla kohennetaan kuntoa ja samalla kehitetään liikeratoja. Liikkeet tehdään tangolla sekä keskilattialla. Harjoitukset parantavat kehon kannatusta, ryhtiä, tasapainoa sekä kehittävät voimaa ja notkeutta. Tunti sisältää myös lattialla tehtävän lihashuolto-osuuden.
Tunti päättyy lyhyisiin venytyksiin. Sopii kaikentasoisille.KUNTOJAZZ

Hauska bodytreeni.
Tunti koostuu kokonaisvaltaisesta lämmittelystä, korostaen rintakehän ja lantion liikkuvuutta, lihaskuntoharjoitteista sekä venyttelystä.
Kuntojazz-tunnilla tärkeintä on hyvä mieli sekä monipuolinen ja hauska liikunta.KUNTOSTEP

Kohota kuntoa hauskalla tavalla. Tunti perustuu pelkästään askelsarjoista. Liikkeillä luodaan rytmejä naputtamalla kenkien kantoja ja kärkiä lattiaan jonkinlaisilla omilla kovapohjaisilla popoilla.
Tämä on tunti, joka pursuaa iloa!RENTOUTTAVA VENYTTELY

Tunti jossa tehdään juuri sitä mitä pitäisi tehdä useammin. Eli pysähdytään ja venytellään.
Tämä kehoa ja mieltä rentouttava tunti sopii myös erinomaisesti korvaustunniksi.Tanssistudio Tuire Saira    040 - 5137 024    tuire.saira@netti.fi
Liikuntakeskus Alfa    Raunistulantie 15, B-porras    20300 TURKU